AMAXADES s.r.o.

AMAXADES REALITY NITRA

Alapjai az üzleti nyúlik vissza 1999. Már a kezdetektől fogva, de tesszük a maximális hangsúlyt a szakmai megközelítés az üzleti ügyben, nyújtunk átfogó tanácsadást, jogi biztonság és az egyéni megközelítés az ügyfeleknek. A fejlesztés során az üzleti, összeállítottunk egy alaposan átgondolt vállalati stratégia, a vállalati arculat összetéveszthetetlen, kifinomult üzleti marketing és proaktív megközelítést az ügyfeleknek. Szakmai irányítása a mi ingatlanügynök AMAXADES REALITY NITRA hozzájárult a létesítmény nagyon sikeres együttműködés elsősorban az ügyfelek (lakosság, a Szlovák Köztársaság, a külföldi állampolgárok, valamint a szlovák és a külföldi cégek), akik igyekeznek szakmai segítséget, és azt kérte tőlünk ügynöki szolgáltatások és segítségnyújtás az értékesítés, vásárlás és lízingelni sokfélék.

Ingatlan AMAXADES REALITY kínál teljes körű és professzionális szolgáltatást megfogalmazásában vétel, bérlet és adományozási szerződések, szakértői vélemények, bizonyítványok, energiát és támogatást foglalkozó jelzálog. Természetesen cégünk az, hogy ügyfeleink teljes körű ingyenes jogi szolgáltatást, valamint a kommunikációt a Földügyi. Annak érdekében, hogy kölcsönös elégedettség arra összpontosítunk, hogy diszkrét, korrekt és megbízható megközelítés, hogy ügyfeleink, valamint a hangsúlyt a szakértelem minden munkatársunk. A csapat dolgozik a területen képzett, nyelveket ellenőrzött és folyamatosan fejlődik. Részt vesz a képzések és szemináriumok célja a kommunikáció az ügyfelekkel és az üzleti készségek fejlesztése az ingatlan területén.

Itt vagyunk az Ön számára kínálunk Önnek:
• ingyenes tanácsadás ingatlan eladás, bérbeadás
• közvetítés az eladás, bérbeadás és ingatlanvásárlás mindenféle
• saját belső adatbázis-vevők és az ingatlan bérbe
• egy áttekintést ingatlan csalás és védelmet kínál az ingatlan értékesítése, és győződjön meg róla, hogy nem lehet megtéveszteni,
• ingyenes gondoskodik jelzálog lehetőség a békéért
• Adjon egy másolatot a vázlatok, levelek, bizonyítványok tulajdonosi és energia
• szakmai és részletes bemutatása az ingatlan a mi ingatlan barátaim és a nyomtatott sajtóban,
• biztosítja a tulajdonjog átruházására a jogi garancia
• Felkészülés a vásárlás, adományozás, és bérleti szerződések,
• adott esetben gyors és nyereséges értékesítése az ingatlan fontolják meg ezt a tulajdonságot vásárolni Öntől,
• Cégünk jellemzi a személyes megközelítés munkatársaink az ügyfeleknek, a megbízhatóság, diszkréció és felelősség,
• kérésre adunk ki visszaigazolást a piaci értéke a tulajdon
• az Ön kezelheti a tulajdonságokat - lakó-és kereskedelmi épületek és helyiségek
• végrehajtja építési és restaurálási munka a házak, lakások, és az egész épület és tárgyak
• eladni a kész építési projektek a házak EUROLINE SLOVAKIA a lehetőségét, hogy az építkezés, a házat vásárolt a gombot, vagy az ügyfél igényeinek.

Mi az Ön professzionális üzleti partnerek az első helyen tesszük legnagyobb hangsúlyt a megbízható, kényelmes és professzionális megközelítés, hogy mi hogy ügyfeleinknek a leghatékonyabb, leggyorsabb és legjobb megoldás. Ma már sikeresen megvalósított több száz üzleti tranzakciók, akár magánszemély, valamint a vállalkozásokat és a nemzetközi vállalatok.

Mi szakemberek
Minden ingatlan tanácsadó (ingatlanirodák) Ingatlanközvetítői AMAXADES REALITY sikeresen elvégzett egy akkreditált az Oktatási Minisztérium, a Szlovák Köztársaság "Real estate - ingatlankereskedelem", és minden megoldás ingatlan-tanácsadó kapott bizonyítványt az oktatás országos érvényessége "tanúsítvány - Ingatlan tanácsadó", és Az engedéllyel a szlovák ingatlan-tanácsadó Ingatlan Akadémia. Célunk, hogy az Ön számára egyedülálló szolgáltatás magas szakmai és szakmai szintet a legújabb marketing és értékesítési erőforrásokat.

Mi segítünk Önnek!
Keres ingatlant bérelni vagy vásárolni, vagy eladni vagy bérbe az ingatlan van szüksége, és ez nem számít, ki segítsen ezzel a problémával?

Ne habozzon, hogy jól megy a mi ingatlanügynökség AMAXADES REALITY.
Mi képzett és gyakorlott szakember segítsen, ha megvásárlása, eladása vagy bérbeadása ingatlan sokfélék. Célunk, hogy a szolgáltatásnyújtás ingatlan szakmában csak a jelöltek és az ügyfelek, akik igényt tartanak a szolgáltatások bizalommal forduljon hozzánk. Mi az Ön professzionális üzleti partnerek az első helyen tesszük legnagyobb hangsúlyt a megbízható, kényelmes és professzionális megközelítés, hogy mi hogy ügyfeleinknek a leghatékonyabb, leggyorsabb és legjobb megoldás. Mi inkább a konzervatív megközelítés a teljes üzleti tranzakció biztosítása érdekében a legbiztonságosabb vagyonátruházási minden fél számára. A célunk, ingatlanügynök AMAXADES REALITY az étlapon, így számos üzleti ajánlatokat és különböző ajánlatokat, amiről tudjuk, és teljesen befizetett, és hol a felelős, a minőségi és professzionális munkát. Kínálunk Önnek tapasztalata alakulása az ingatlanpiac, stabil alapot, széles választékot és a választékot. Ahhoz, hogy ügyfeleink tudjuk szervezni a szabad verseny jelzáloghitel a banki szektorban működik a szlovák piacon. Nyugodtan hívjon minket.

Kapcsolat
Ha információt rólunk és a társadalom vették, javasoljuk, hogy személyesen elénk. Látogasson el hozzánk személyesen, mert a mi ingatlanügynökök AMAXADES REALITY Coboriho az utcán. 9 Nyitrán, ami nyitva van hétköznap hétfőtől péntekig 9:00-17:00 h. Mi lesz irodánkban személyesen üdvözölni, vagy hívjon minket és mi jön a mi közvetlen járatok otthonában. Ez a legjobb módja annak, hogy kommunikálni, valamint a legjobb módja a sikeres eladás, bérbeadás, vagy vásárolni kívánt ingatlan.

AMAXADES s.r.o.
Coboriho 9, 949 01 Nitra

Telefon: 00421 - 911 - 201 211
E-mail: amaxades.reality@gmail.com

www.amaxades.sk
www.amaxades-reality.sk
www.a-reality.sk

Érintkezés AMAXADES s.r.o.


Vigyázunk a magánéletre, további információ itt 
 
Kapcsolatok
TOPlist TOPlist